Klockmakarens dotter (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-06-17
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Ann Björkhem
ISBN
9789137154442
Klockmakarens dotter (e-bok)

Klockmakarens dotter E-bok

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-06-17

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ny storslagen roman om kärlek, hemligheter och gåtor i det förflutna av hyllade och älskade Kate Morton. Till godset Birchwood Manor på engelska landsbygden anlände på 1860-talet en grupp konstnärer ledda av den karismatiske Edward Radcliffe. En vistelse i inspirationens och kreativitetens tecken slutade med katastrof då en kvinna mördades och en annan försvann. I nutid hittar den unga arkivarien Elodie Winslow en gammal väska som innehåller ett foto av en vacker kvinna och en teckning föreställande ett pampigt hus. Hon blir närmast besatt av kvinnan och känner omedelbart igen huset, fast hon vet att det är en omöjlighet. Vad har hon för koppling till det som hände för länge sedan på Birchwood Manor?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Klockmakarens dotter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läsvärd men inte Kate Nortons bästa bok
    Saphenus, 18 november 2019

    För en förstagångs läsare skulle jag rekommendera hennes tidigare böcker : Den glömda trädgården, En väl bevarad hemlighet och I det förflutna.Men är du ett fan av Kate Nortons är också Klockmakarens dotter väl värd att läsa liksom Dimmornas lek, vilket är alla hennes översatta böcker så vitt jag vet.

  2. Den får betyg 2+
    veronicas_bok_bak_liv, 21 augusti 2019

    Det hör andra boken jag läser av författaren och jag hade svårt hennes bok och tyvärr är det samma känsla jag har den gång. Boken skrivs med en blandning där man skiftar mellan nutid och dåtid som vävs ihop till en historia i slutet och jag brukar älska att läsa böcker som är skrivna så. Men denna tycker jag var lite rörig, seg och svårt att komma in i boken så att det blir ett flyt, jag har svårt att få en överblick av handlingen. Hon skriver boken med ett fantastiskt språk och på ett mycket... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kate Morton