Livsviktigt : en handbok i kroppspositivt föräldraskap (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-01-21
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137155050

Livsviktigt : en handbok i kroppspositivt föräldraskap E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-01-21

Styckköp

64
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En handbok i hur man räddar sitt barn från utseendehets och kroppsförakt. Med hjälp av egna erfarenheter från uppväxten praktiserar Kajjan Andersson kroppspositivt föräldraskap. Ett tjockt barn blev en ätstörd ungdom som efter många år av ätstörningar, självskadebeteende och kroppshat landade i en kroppsaktivists accepterande kropp. I dag är Kajjan Andersson vuxen. Men vad var det som gick fel där på vägen? Och vilka är de livsviktiga frågor vi måste prata om för att våra barn ska slippa möta samma kroppsförakt som så många av oss gjorde? Kajjan Andersson tar oss med på turerna mellan skolsköterskans undersökningsrum, familjens matbord och barnets ensamma stunder framför spegeln.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Livsviktigt : en handbok i kroppspositivt föräldraskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Alla måste läsa
    Jenny, 10 mars 2020

    Helt fantastisk bok som alla, ALLA som någon gång kommer i närheten av ett barn borde läsa. Superbra på alla sätt, hade tårar i ögonen halva boken för den är så fantastisk!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kajjan Andersson