Eldhärjad ; Ekon av längtan (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
643
Utgivningsdatum
2020-02-25
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Eva Haskå
Originaltitel
Firestorm ; Echoes from afar
Medarbetare
Zoric, Nebojsa (form)
Dimensioner
221 x 140 x 40 mm
Vikt
648 g
SAB
Hce
ISBN
9789137155319

Eldhärjad ; Ekon av längtan

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2020-02-25
135
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Två av Tamara McKinleys mest älskade titlar."Eldhärjad" är ett oförglömligt läsäventyr som utspelar sig 1946. Andra världskriget är över och livet kan så smått återgå till det normala. I en australisk avkrok driver makarna Morgan ett familjesjukhus. Deras förhoppning är att sonen ska ta över verksamheten, men han har nyss förlorat sin förstfödda och hans äktenskap är i fritt fall. När en stor brand inträffar måste byns invånare plötsligt lära sig att samarbeta. Medan lågorna rycker närmare visar invånarna upp nya, mer eller mindre angenäma, sidor av sig själva. "Ekon av längtan" utspelar sig på trettiotalet. Den unga sjuksköterskan Annabelle Blake har tagit sin tillflykt till Paris efter att illasinnade rykten har förstört hennes möjligheter att fortsätta arbeta i London. I stadens konstnärskretsar träffar hon Etienne och Henri, den ene är poet, den andre målare. De för ett utsvävande liv och tillbringar dagarna med att flirta eller ta ett glas i glada vänners lag. Annabelle dras med och förförs av det parisiska nöjeslivet. Men medan alltfler unga människor engagerar sig för att bekämpa fascismen i Spanien tvingas även Annabelle att vakna upp och inse att kriget är ett faktum.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Eldhärjad ; Ekon av längtan
  2. +
  3. Vågornas viskningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vågornas viskningar av Tamara McKinley (pocket).

Köp båda 2 för 224 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Eldhärjad ; Ekon av längtan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Eldhärjad
    vivi-ann rosario BROMS, 2 december 2020

    Historien innehåller mer av livets svårmod och hur känslor kan förändras under ett människorliv. Människan har krafter som kommer fram i djupa stunder och som ger styrka när det gäller..

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tamara McKinley