Gangsterparadiset : så blev Sverige arena för gängkriminalitet, skjutningar och sprängdåd (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-09-24
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137155494

Gangsterparadiset : så blev Sverige arena för gängkriminalitet, skjutningar och sprängdåd E-bok

(8 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-09-24

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En avslöjande djupdykning i den nya gängkriminaliteten, skriven av Sveriges främsta kriminalreporter. Människors rädsla och otrygghet dominerar numera samhällsdebatten. Sverige har blivit ett europeiskt undantag där polisen tycks stå maktlös när unga män skjuter med automatvapen, tonårspojkar kastar handgranater och oskyldiga dödas. Hur har vi hamnat här? Genom att granska flera av de mest våldsamma grupperingarna blottlägger Lasse Wierup gärningsmännens drivkrafter och polisens brister. Vad krävs för att samhället ska återta makten och skapa trygghet för medborgarna? Wierup är författare till böcker som Svensk maffia och Helvetet inifrån. Gangsterparadiset är en bok för alla som vill förstå Sverige år 2020.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gangsterparadiset : så blev Sverige arena för gängkriminalitet, skjutningar och sprängdåd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Är det verkligen Sverige?

    Man blir nästan chockad när man läser "Gangsterparadiset" och jag har tydligen varit för länge i utlandet och inte hängt med i svängarna (bott och arbetat utanför Sverige snart 30 år sedan 1977). Det är helt otroligt att det är nästan inga svenska eller ens europeiska namn på buset, nästan alla kommer från MellanÖstern eller Somalia. Hur blev det så här? Det började nog redan 1976 när en som jag tror enig Riksdag bestämde att Sverige skulle vara "multikulti" och då var det nog ingen som fatta... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lasse Wierup