Vera Malms vidunderliga äventyr (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-05-19
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137155937

Vera Malms vidunderliga äventyr E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-05-19

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Livet från den ljusa sidan" möter "Forrest Gump" i en varm och gripande feelgoodberättelse. När Vera Malm fyller arton år dör hennes morfar. Det är hos honom hon har växt upp, det är han och hans gård som varit hela hennes värld. Nu kastas hon ut i ett Sverige hon vet alldeles för lite om. Tillsammans med sin ko Ella hamnar Vera i Stockholm där hon lär känna en vresig reklamman, en politiker som bara vill göra gott, en före detta värsting och en tjej som kan allt om influencers. Det blir en resa som kommer att förändra inte bara Vera och de människor som hon träffar, utan hela Sveriges framtid. Ingenting är sig likt efter att man har fått möta Vera Malm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vera Malms vidunderliga äventyr. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 21 maj 2021

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Vera Malms vidunderliga äventyr är författaren Tomas Tivemark debutbok. Boken klassas som en feelgood. Den är välskriven, smårolig, och underhållande. Om man får jämföra boken med andra böcker, så tycker jag att den i stilen påminner lite om Jonas Jonassons böcker. Kan absolut rekommenderas för lite lättsam underhållning.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tomas Tivemark