Älska dig länge (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Underdogs (del 2)
Utgivningsdatum
2023-10-16
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137156101

Älska dig länge E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-10-16

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Andra delen i Underdogs - en mörk och kittlande thrillerserie.

Skärholmen, Stockholm. I en lägenhet har en ung man hittats mördad, omgiven av hundratals lampor och med ett krucifix på väggen. Allt andas ritualmord och kriminalkommissarie Leo Madvig kommer ingenvart med fallet. Tröttkörd åker han på semester till Tokyo där han råkar på en mordutredare som haft ett liknande fall. Rör det sig om en internationell seriemördare?

Leo involverar sin vän Lulu och det muskelsjuka datageniet Vic i utredningen. Men Vic blir allt sämre och Lulu vill inte lämna hans sida. Antalet offer riskerar att bli många fler innan gruppen når fram till en lösning.

Älska dig länge är en febrig spänningsroman om en samtid där Gud tycks ha övergivit människan och det enda som återstår är hoppet om kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Älska dig länge. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 4 december 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Författaren Mons Kallentoft har skrivit uppåt trettio böcker, och jag har läst dom allihopa. Gillar alla hans fyra serier, Palma-serien, Herkules-serien, Malin Fors-serien, och Underdogs-serien. Den här boken, Älska dig länge, är den andra boken i hans senaste serie, Underdogs-serien. Och jag tyckte, precis som vanligt, att även denna bok var bra. Ser fram emot nya böcker i alla fyra serierna. Och jag kan varmt rekommendera denna bok, och även alla böcker i författ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mons Kallentoft