Omgiven av dåliga chefer : varför bra ledarskap är så sällsynt (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
335
Utgivningsdatum
2020-07-07
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
178 x 110 x 23 mm
Vikt
186 g
SAB
Qbab
ISBN
9789137156729
Omgiven av dåliga chefer : varför bra ledarskap är så sällsynt (pocket)

Omgiven av dåliga chefer : varför bra ledarskap är så sällsynt

(1 röst)
Pocket, Svenska, 2020-07-07
79

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Handla för minst 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
I Omgiven av dåliga chefer får du lära dig att handskas med de mest hopplösa chefer du kan föreställa dig. Thomas Erikson, författare till succéböckerna Omgiven av idioter och Omgiven av psykopater, vet vad han talar om. Själv har han varit både chef och anställd och i sin roll som ledarskapsutvecklare har han mött alla typer av chefer.

Om dina barn inte beter sig som förväntat kan du alltid ändra taktik i din uppfostran. Om du har en bekant som visar sig vara en skitstövel kan du givetvis gå därifrån. Men om däremot din chef uppträder orättvist och ställer orimliga krav är det plötsligt inte lika enkelt att veta vad man ska ta sig till. Vi har alla varit där. Chefen och du tycks inte komma från samma planet. Och även om du inte råkat ut för chefen från helvetet kanske du har fått vissa obehagliga överraskningar i mötet med din chef. Kanske har du tilldelats stort ansvar men inga befogenheter? Kanske har du och din chef olika personlighetsprofiler och fungerar på totalt olika sätt? Och kanske misstänker du ibland att din chef faktiskt är ett hopplöst fall. Lugn. Det finns lösningar.

På ett lättsamt och underhållande sätt visar boken hur människors olika beteenden kan påverkas. Och går också igenom vad som utmärker en exemplarisk ledartyp.

Eftersom ett mynt alltid har två sidor finns som en extra bonus till alla chefer: Omgiven av latmaskar - en manual i hur du hanterar underpresterare. Den här boken utreder såväl varför bra ledarskap är så sällsynt som varför vissa medarbetare har svårt att få jobbet gjort.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Omgiven av dåliga chefer : varför bra ledarskap är så sällsynt
  2. +
  3. Omgiven av narcissister : så hanterar du självälskare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omgiven av narcissister : så hanterar du självä... av Thomas Erikson (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Thomas Erikson