Irrbloss (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ruth Galloway (del 12)
Utgivningsdatum
2020-10-28
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Carla Wiberg
ISBN
9789137156880
Irrbloss (e-bok)

Irrbloss E-bok

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-10-28

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det mesta är nytt i Ruth Galloways värld. Hon har en ny partner, ett nytt hem och ett nytt jobb. Men när hennes gamla kollega kriminalkommissarie Harry Nelson tar kontakt och ber om hennes hjälp kan hon inte motstå att säga ja.

Den dömde mördaren Ivor March har äntligen erkänt att han faktiskt mördat fler personer, något Nelson alltid misstänkt, men Ivor tänker inte berätta var de är begravda om inte Ruth kopplas in på fallet. Ivor March berättar för Ruth att han har mördat fyra kvinnor, och att deras kroppar är begravda nära en by vid kärren, som sägs vara hemsökta av irrbloss.

Men är Ivor March ett irrbloss som lurar Ruth tillbaka till Norfolk? Har han en dold plan, och varför är Ruth så viktig för honom? Är det säkert att de sett det sista liket?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Irrbloss. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastiskt bra!
    -, 23 november 2021

    Har nu läst böckerna om Ruth Galloway nästan i sträck. Älskar dessa böcker och längtar till nästa som finns här i min bokhylla på Bokus Play. Alla böckerna finns ju där så jag har kunnat läsa alla och få njuta av Ruth, alla andra karaktärer och också England som är ett favoritland i böcker.

  2. Mycket bra!
    Karina Johansson, 4 december 2020

    Jag älskar Elly Griffiths böcker om Ruth Galloway. Jag gillar hennes humor och att personerna är så vanliga, förutom Catbath såklart!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Elly Griffiths