Sorgebarn (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ormvattnet (del 2)
Utgivningsdatum
2022-05-16
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137157382
Sorgebarn (e-bok)

Sorgebarn E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-05-16

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter förlusten av sin mamma har Smilla Lundgren funnit kärleken i polisen Aryan och hittat sitt drömjobb i Stockholm. Hon arbetar med att ta hand om unga tjejer med självskadeproblematik, ett arbete som kräver hennes totala dedikation och styrka.

Men om bara några dagar är det minnesstund för Ella-Maria. Hon var tio år gammal när hon spårlöst försvann i Ormvattnet, byn där Smilla tillbringade sina barndomssomrar och där Smillas mormor Britta nu bor ensam på äldreboende. Smilla och kompisen Adrienne var de sista som såg Ella-Maria i livet den där natten för snart tio år sedan.

När Smilla får reda på att Britta ligger för döden återvänder hon till sin släkts hembygd. En resa som blottar hemligheter som verkar hålla en hel by i sitt grepp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sorgebarn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 15 augusti 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Jag har läst många böcker av författaren Caroline Engvall, och jag har tyckt om dom alla. Den här boken, Sorgebarn, är den andra delen i ny bokserie av henne. Den första boken heter Blodskam, och den var riktigt bra. Och så var även den här boken, den fristående fortsättningen av serien. Välskriven, spännande, gripande, oförutsägbar, och bra. Ser fram emot kommande böcker i serien, och jag kan rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Caroline Engvall