Blodskam (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ormvattnet (del 1)
Utgivningsdatum
2021-05-22
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137157412
Blodskam (e-bok)

Blodskam E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-05-22

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Första delen i en ny spänningsserie om systerskap och hemligheter som tar oss från paradisvita stränder i Thailand till Norrlands mörka inland. Elizabeth åker till Thailand på julsemester tillsammans med sin mamma, systern Sofia och hennes familj. På nyårsafton försvinner Sofia, några timmar senare hittas hon död i vattnet. Det som skulle varit en underbar semester slutar istället i katastrof. Händelsen för Elizabeth tillbaka till ett mörkt förflutet, till barndomen och till Ormvattnet. Vad var det egentligen som hände på paradisön? Och vad var det som egentligen hände i det där ensliga huset vid sjön?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Blodskam. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 26 maj 2021

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Jag har läst ett tiotal böcker av Caroline Engvall och tyckt mycket om dom alla. Hon skriver alltid om aktuella ämnen, och böckerna är alltid välskrivna, otäcka, gripande, och spännande. Hennes nya bok, Blodskam, är helt fristående från hennes tidigare böcker, och är den första delen i en ny bokserie. Rekommenderas varmt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Caroline Engvall