Innan mörkret faller (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (404.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Alan Banks (del 27)
Inläsare
Tomas Bolme
Utgivningsdatum
2021-03-19
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Jan Malmsjö
ISBN
9789137157481

Innan mörkret faller Ljudbok

(33 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-03-19

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ett av Alan Banks tidigare fall gör en obehaglig återkomst. Efter mordet på Connor Clive Blaydon stöter Banks team på hemliga videoinspelningar av Blaydons ökända poolpartyn. Vid närmare granskning av en film upptäcks något som förefaller vara en våldtäkt. På upptagningen syns inte vem förövaren är, men efter teknisk genomgång framträder en överraskande bild av offret som kullkastar alla tidigare teorier om mordet. Samtidigt har Zelda tagit upp jakten på de män som förde bort henne och gjorde henne till sexslav. Sökandet för henne till platsen där allt började, ett barnhem i Moldavien. För sent inser Zelda att hon, genom att röra i det förflutna, försatt sig i större fara än någonsin tidigare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Innan mörkret faller. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välskriven och spännande
  -, 30 maj 2023

  Utmärkt inläsning av en spännande, berättelse. Gav mersmak.

 2. Boken tänder inte till!
  PER LINDAHL, 27 juni 2021

  Föredrar Peter Robinsons historier som tv-serie ... märkligt nog eftersom jag så gott som alltid brukar tycka att böckerna är bättre.
  Tycker inte att historien lyfter eller ens är intressant. Det som ger mest ger behållning av boken är en ganska bra beskrivning av personerna i boken.
  Jag undrar varför författaren tycker det är viktigt att framhålla de olika produkterna som ett amerikanskt it-företag har - strömmad musiktjänst, mobil, surfplatta och dator - när det inte har någon betydelse för själva historien!?

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Peter Robinson