Bytet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
446
Utgivningsdatum
2023-04-11
Förlag
Bokförlaget Forum
Dimensioner
32 x 210 x 132 mm
Vikt
525 g
SAB
Hc
ISBN
9789137157504

Bytet

(17 röster)  |  Läs 8 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-04-11
249
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det här var precis vad Carl och Helene behövde. En lång semester för att hitta tillbaka till varandra. De hade funnit sitt drömhus i Kalifornien, och bytt bostad med ett par som skulle tillbringa sommaren i deras villa i Stockholms innerskärgård.

Men så snart de anländer till Santa Cruz är det något som känns fel. Såg huset verkligen ut så här på bilderna? Och vad har egentligen det andra paret för sig i deras hem? Tur att han installerat övervakningskameror i husets alla rum.

Bytet är en psykologisk thriller om hur våra drömmar och fantasier kan vändas mot oss, så att vi till slut inte ens vågar tro på oss själva. Om hur löften är till för att brytas. Och om hur de vackraste fasader lätt kan rämna inför den stora passionens enorma krafter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bytet
 2. +
 3. Skulden man bär

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skulden man bär av Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Bytet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Långdragen handling
  A, 25 mars 2024

  Långdragen och omständlig handling, där boken hade kunnat kortats med 150 sidor, som bara fungerar som utfyllnad. Ahnhems tidigare böcker om Fabian Risk har varit superbra - därför blev besvikelsen ännu större för denna bok.

 2. Twists and turns
  Ida Karlsson, 29 september 2023

  Så obehaglig och verkligen spännande. Det tar ett tag innan man börjar se alla pusselbitar, och det är svårt att sluta läsa. Så den rekommenderas!

 3. Många vändningar.
  Sofia Mikaela , 2 september 2023

  Mycket text och många vändningar. Orkar ibland inte läsa klart. Det finns de som säger att boken är baserad på verklig händelse, men då skulle boken haft bättre flyt och en bättre "rödtråd"
  Kan tyvärr inte rekommendera denna!

 4. Nervkittlande och oförutsägbar!

  Alltså, jag vet inte riktigt vad jag ska säga, hur jag ska börja. Tycker jag om boken eller inte? Är den obehaglig eller inte? Är det en bok jag kan rekommendera eller inte?

  "Bytet" liknar ingen annan bok jag läst. Det händer så mycket konstiga saker att jag tillslut inte vet varken ut eller in. Alla verkar ha något skumt för sig, någon ljusskygg verksamhet som ingen annan får veta om. Jag kommer på mig själv med att hela tiden försöka fundera ut hur allt hänger ihop, vem som gjort v... Läs hela recensionen

 5. Märklig
  Linda , 22 juni 2023

  Hade jag inte vetat om att ni var Stefan Arnhem som skrivit den, hade jag aldrig anat det. Har läst och älskat alla hans tidigare böcker, men den här var inte bra.
  Kan det bero på att det är en verklig händelse som han beskriver?

 6. Bytet
  Birgit Bodin, 14 juni 2023

  Inte alls lika bra som tidigare böcker. Seg. Den flöt inte på som man vill att det ska göra. Var inte bladvändare.

 7. Betyg: 3 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 22 maj 2023

  Betyg: 3 av 5 - 📚 - Jag har läst fyra böcker tidigare av författaren Stefan Ahnhem. Först läste jag dom tre första böckerna i serien om Fabian Risk, och jag tyckte att dom var bra. (Det finns tre böcker till i serien, som jag inte har läst). Och så har jag läst den fristående boken En helt annan historia, som jag också tyckte om. Den här nyaste boken, Bytet, är helt fristående från tidigare böcker, och en helt annan typ av bok. Den är en spänningsroman som baseras på verkliga händelse... Läs hela recensionen

 8. Spännande!
  Katarina, 19 april 2023

  Mystisk, otäck, läste långt in på natten och var besviken när den tog slut! Men fånig epilog. Förtar lite av det bra.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Stefan Ahnhem