Bytet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-04-11
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137157511
Bytet (e-bok)

Bytet E-bok

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2023-04-11

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det här var precis vad Carl och Helene behövde. En lång semester för att hitta tillbaka till varandra. De hade funnit sitt drömhus i Kalifornien, och bytt bostad med ett par som skulle tillbringa sommaren i deras villa i Stockholms innerskärgård.

Men så snart de anländer till Santa Cruz är det något som känns fel. Såg huset verkligen ut så här på bilderna? Och vad har egentligen det andra paret för sig i deras hem? Tur att han installerat övervakningskameror i husets alla rum.

Bytet är en psykologisk thriller om hur våra drömmar och fantasier kan vändas mot oss, så att vi till slut inte ens vågar tro på oss själva. Om hur löften är till för att brytas. Och om hur de vackraste fasader lätt kan rämna inför den stora passionens enorma krafter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bytet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Storyn för otrolig
    Thulle, 4 juni 2023

    Hantverksmässigt bra, det är en thrillerförfattare med rätt verktyg. Men storyn för skruvad och därmed otrolig. Visst läser man ut boken, men eftersmaken blir fadd.

  2. Betyg: 3 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 22 maj 2023

    Betyg: 3 av 5 - 📚 - Jag har läst fyra böcker tidigare av författaren Stefan Ahnhem. Först läste jag dom tre första böckerna i serien om Fabian Risk, och jag tyckte att dom var bra. (Det finns tre böcker till i serien, som jag inte har läst). Och så har jag läst den fristående boken En helt annan historia, som jag också tyckte om. Den här nyaste boken, Bytet, är helt fristående från tidigare böcker, och en helt annan typ av bok. Den är en spänningsroman som baseras på verkliga händelse... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Stefan Ahnhem