Nattens drottning (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Opposites Attract ? skilda världar (del 4)
Utgivningsdatum
2021-10-08
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137158020
Nattens drottning (e-bok)

Nattens drottning E-bok

(27 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-10-08

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Kate Ekberg är en stjärna. På egen hand har hon skapat den populära nattklubben Kate"s dit alla vill komma. Hon är en glamorös, tuff och smart affärskvinna. Men det ingen vet är att hon är utsatt för utpressning.

Utåt sett är Jacob Grim en stel bankchef med bister blick, dubbelknäppt kostym och strama slipsar. Efter en tragedi har han i tio års tid tvingat sig att inte känna någonting. Det fungerar, tills han träffar en desperat Kate.

För något sker i mötet mellan dessa motpoler: den karismatiska nattklubbsdrottningen och den avstängda bankmannen. De kastas in i en passion som förändrar allt och plötsligt finns löftet om något mer. Om de vågar göra det svåraste som finns: vara sårbara.

Nattens drottning är en feelgood-kärlekshistoria om att mot alla odds falla för sin totala motsats och tvingas omvärdera allt man trodde man visste.

"Jag älskar Simona Ahrnstedts böcker!"

MARIAN KEYES
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Nattens drottning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ärlighet
  -, 8 januari 2022

  Själva berättelsen var bra, hur livet är att leva inom alkoholmissbruk. Lite lång.

 2. En souffle i bokform
  -, 31 oktober 2021

  Det blir lite för mycket av allt för min smak. Gillar feelgood, men i den hör boken blir allt lite för perfekt. Men gillar man happy endings i alla dess former så blir man inte besviken. Det gäller även de återkommande, mycket detaljerade sexscenerna

 3. En chokladpralin av bästa sort!
  - (Stockholm), 13 oktober 2021

  En riktig godbit som man vill ska pågå länge men tar slut för fort! I den här boken tycker jag att författaren har hittat tillbaka till sitt sätt att bygga bra karaktärer och intressanta teman. Rekommenderas!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Simona Ahrnstedt