Botgöraren (e-bok) Botgöraren
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Åremorden (del 3)
Utgivningsdatum
2022-10-04
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137158686
Botgöraren (e-bok)

Botgöraren E-bok

(15 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-10-04

Styckköp

45 64 Du sparar 30%

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Nominerad till Årets svenska deckare 2023!

Strax före påsk hittas affärskvinnan Charlotte Wretlind brutalt mördad i sin svit på Copperhill Mountain Lodge i Åre. Paniken sprider sig i trakten och Daniel Lindskog och hans kollega Hanna Ahlander tar sig omedelbart an fallet. Det visar sig att offret har kopplingar till Storliens berömda högfjällshotell, en anrik men nergången skidanläggning som sedan många år förlorat sin forna glans.

Daniel har börjat gå i terapi för att hantera ilskan som ställer till det i hans relationer, Hanna försöker förgäves hålla reda på sitt känsloliv. Tillsammans leds de in i en vindlande utredning kantad av trasiga relationer, svåra konflikter och plågsamma barndomsminnen.

"Botgöraren" är tredje delen i serien Åremorden, där Viveca Sten väver samman den storslagna naturen med starka karaktärer i mordgåtor som fullkomligt trollbinder läsaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Botgöraren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 9 januari 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Botgöraren, är den tredje boken i bokserien Åremorden. Jag har även läst dom två tidigare böckerna i serien, och jag har också läst alla dom tio böckerna i bokserien Morden i Sandhamn. Jag har tyckt om alla böckerna, och Viveca Sten tillhör en av dom författare som jag alltid läser böckerna av. Kan absolut rekommendera den här boken, precis som alla hennes tidigare böcker.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Viveca Sten