Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
433
Utgivningsdatum
2022-01-12
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
222 x 145 x 33 mm
Vikt
519 g
SAB
Hc
ISBN
9789137159034

Allt för dig

(6 röster)  |   Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-01-12
239
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Spännande bladvändare om utsatthet och hämnd. Malin bor på vackra Visingsö med sin man och sina två söner. Hon driver en populär blogg där hon visar upp sitt perfekta liv - för perfekt tycker en del. När Elma som lever med skyddad identitet behöver en tillfällig bostad får hon bo i Malins gårdshus. Men Elmas närvaro får Malin att känna obehag, den utsatta kvinnan påminner henne om de fasor hon själv upplevt i det förflutna. Dessutom börjar mystiska saker hända runt Malin och hennes familj - det är som om någon iakttar henne. Inbillar hon sig, eller har mannen som en gång hotade att förstöra hennes liv, mannen hon har flytt ifrån, kommit tillbaka?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Allt för dig
 2. +
 3. Närsök

De som köpt den här boken har ofta också köpt Närsök av Josefin Schygge (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Allt för dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  mcm, 23 maj 2024

  Bra o spännande där man får följa kvinnor som utsatts för hemska män. Så viktig o nagelbitande bok. Spännande upplösning. Något seg ibland när det handlar om Malin på ön annars fantastiskt.

 2. Här snackar vi spänningsroman!

  Oj, oj, oj, vilken bok! Den är så full av spänning, obehagliga scener och kryper verkligen in under skinnet. Samtidigt som den är full av vackra miljöer, värme och kärlek.

  Malin driver den framgångsrika bloggen "Malin på ön" där hon visar upp sitt liv i huset på Visingsö, där hon bor med sin man och deras två barn. En dag kontaktas hon för att låta en kvinna med skyddad identitet bo hus familjen över sommaren. Malin är kluven men låter kvinnan, som heter Elma, komma dit. Samtidigt bö... Läs hela recensionen

 3. Förbaskat bra bok som ger mersmak!
  Kaffeläsaren, 21 februari 2022

  Det är roligt att läsa böcker som utspelar sig på platser där man själv varit. Så är det med Allt för dig som utspelar sig på ön Visingsö, som ligger ute i Vättern. Det är en plats som jag besökt flera gånger och senast var för ett par år sen men nu blir jag sugen att resa dit igen i sommar.
  Allt för dig är en riktigt spännande roman, där stämningen är obehaglig och smygande och man får känslan av att vara ständigt övervakad. Författaren lyckas bygga upp känslan och spänningen väldigt bra... Läs hela recensionen

 4. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 14 januari 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Allt för dig är den första boken av författaren Josefin Schygge som är skriven för vuxna. Tidigare har hon gett ut ungdomsböcker och lätt-att-läsa-böcker. Det är den första boken som jag har läst av henne, med definitivt inte den sista. Läste någonstans att någon kallade henne för en svensk Lisa Jewell, och jag kan faktiskt hålla med om det påståendet. Jag tycker mycket om den brittiska författaren Lisa Jewells böcker, (har läst fyra stycken av henne), och ja... Läs hela recensionen

 5. Kryper in under skinnet
  @bettan_bokprataren (Örebro), 12 januari 2022

  Ibland tycker jag att det är så svårt att sätta ord på en upplevelse. För det är precis det den här boken handlar om. En upplevelse på många plan.

  Boken behandlar ett svårt ämne och dessvärre har många fått uppleva detta på nära håll, att de med skyddad identitet alltid är på sin vakt med en ständig rädsla för att de ska bli hittade.

  Det är en oerhört välskriven roman om kvinnomisshandel och om förföljelse. Den är fylld av ångest och obehag, om utsatthet och hämnd. Men samt... Läs hela recensionen

 6. Allt för dig
  betttybook (Sandviken), 12 januari 2022

  Allt för dig är en psykologisk spänningsroman som kryper in under skinnet på ett sätt som gör den omöjlig att släppa innan man läst klart.

  Malin bor på Visingsö med sin man och två söner, har skapat sig en stark profil som 'Malin på ön' med många följare som inspireras av hennes vackra och lockande inlägg på den populära bloggen. Att hålla en hög standard på både texter och foton är viktigt och Malin jobbar hårt för att ständigt utveckla sin sida och ge följarna värdefulla tips och ... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Josefin Schygge