Goda grannar (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Lundasviten (del 2)
Antal sidor
356
Utgivningsdatum
2021-03-11
Förlag
Bokförlaget Forum
Originaltitel
Roman 3
Dimensioner
178 x 110 x 23 mm
Vikt
196 g
SAB
Hc
ISBN
9789137159386

Goda grannar

(47 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-03-11
89
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Hur väl känner du dina grannar? Micke och Bianca flyttar till ett idylliskt villakvarter som verkar perfekt för deras familj. Men allt eftersom de lär känna sina grannar kommer en känsla av obehag smygande. När Bianca blir påkörd utanför sitt hus verkar det först röra sig om en tragisk olycka. Medan hon kämpar för sitt liv på sjukhuset växer dock tvivlet bland polisen och i kvarteret. Micke har alltid trott på rättvisan. Men vad händer när den enda utvägen tycks vara att ta lagen i egna händer?

"Goda grannar" är en psykologisk spänningsroman om den hårfina gränsen mellan rätt och fel, och om faran med att komma sina grannar alltför nära.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Goda grannar
 2. +
 3. En familjetragedi

De som köpt den här boken har ofta också köpt En familjetragedi av Mattias Edvardsson (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Goda grannar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst och spännande!
  Boktagen (Malmö), 12 augusti 2022

  Otroligt bra skriven. Intressant upplägg att de olika karaktärerna beskriver vad som sker före och efter en viss händelse. Intrigen tätnar och jag vill veta hur allt hänger ihop.
  Lite för mycket relationsmisär för mig.

 2. Mycket läsvärd
  MKA, 15 juli 2022

  Läste först "En helt vanlig familj", fantastiskt bra, samma sak här. Psykologiskt drama med stor människokännedom och sympati för människors tillkortakommanden, väldigt bra språk. Så glad att man har flera redan utkomna böcker av denne författare att se fram emot. Hoppas på många kommande också.

 3. Bladvändare!
  Bokhyllaniskuggan, 26 juli 2021

  ❥ Recension

  En riktig bladvändare!

  Jag gillar upplägget med att följa en intrig i både nutid och dåtid och få portionerat ut alla små pusselbitar som leder fram till katastrofen. Edvardsson är en jävel på att skriva och skapar oerhört skarpa personporträtt. Hela dramat är otroligt levande, så subtilt otäckt trovärdig och man kan inte annat än att tänka "hur fan ska detta gå!?"

  En härlig twist i slutet som fick mig att skratta högt.

  Boken får 🌲🌲🌲🌲 av 5.

 4. Början bra...
  Tispe, 28 maj 2021

  Boken började bättre än den slutade. Slutet/upplösningen var ett fiasko. Påminde om tv-serien om den unge Norman Bates och hans mamma.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Mattias Edvardsson