Dottern (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Neshov (del 6)
Utgivningsdatum
2021-06-09
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789137159522

Dottern E-bok

(6 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-06-09

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sjätte boken i succéserien om släktgården Neshov. En gripande och underhållande familjekrönika där allvar och sorg möter humor och värme. Torunn har funnit sig till rätta på släktgården och efter farbror Margidos död har hon tagit över begravningsbyrån och driver den på egen hand. När hon till och med vill byta efternamn till Neshov, raseras den uppbyggda relation hon har till modern. Snart ska farbror Erlend komma på besök, vilket Torunn fruktar. När hennes gamla kärlek Kai Roger dyker upp med två grisar brister det för henne. Torunn är klar med grisar, klar med Erlend och klar med Kai Roger. Men så träffar hon prästen Frank och blir förälskad. Hela livet har hon flytt - kanske är det dags att stå upp för sig själv och våga välja kärleken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dottern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar serie
    Elisabeth Nilsson, 29 augusti 2023

    Otrolig släktkrönika! Berör verkligen. Det är både sorg och glädje. Nu vill vi veta hur det går med Torunn och Kai Roger! Hoppas det blir en till i serien? Vore verkligen roligt!

  2. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 29 juni 2021

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Boken Dottern är den sjätte boken i serien om den norska familjen Neshov. Den första boken kom ut 2008 och heter Berlinerpopplarna. Jag har läst alla sex böckerna i serien, och tyckt otroligt mycket om dom allihopa. Dom tre första böckerna kom ut för över tio år sedan, och sen har det kommit tre böcker till dom senaste åren. Jag hoppas verkligen på att det kommer fler böcker om familjen Neshov, för jag tycker att dom är fantastiskt bra. Underbara miljöskildringar, ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anne B Ragde