Händelserna på hästgården : familjens berättelse (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (327.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Charlotta Jonsson
Utgivningsdatum
2021-06-07
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137159997
Händelserna på hästgården : familjens berättelse (ljudbok)

Händelserna på hästgården : familjens berättelse Ljudbok

(77 röster)  |  Läs 8 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-06-07

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
De sexuella övergrepp på ridskoleelever som ägde rum på en hästgård strax utanför Stockholm på 80- och 90-talen har tidigare rönt stor uppmärksamhet i media. Nu kommer familjens egen berättelse Händelserna på hästgården som handlar om vad som pågick bakom kulisserna och om den psykiska och fysiska terror som familjen levde med. Anna Bohlin, som har skrivit boken tillsammans med journalisten Ulrika Fåhraeus, var bara 14 år när hon själv föll offer för mannen som lovade att göra henne till stjärnryttare. Det hände aldrig, istället fick de fyra barn tillsammans.

Händelserna på hästgården är en sann berättelse om medberoende, om gränslös kärlek till hästar, om att bli berövad sin tonårstid och att många år senare inse att man inte varit den mamma ens barn behövt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Händelserna på hästgården : familjens berättelse. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ett annat perspektiv
  -, 21 november 2022

  Först blev jag upprörd på denna kvinna... Men ju mer jag lyssnade desto mer fick jag nån slags förståelse. Hemsk och tragisk historia.

 2. Hemsk
  -, 18 november 2022

  Sann och hemsk. Förstår och hoppas att vi kan få en förändring av tron.

 3. Verkligen bindande och viktig bok!
  -, 19 juni 2022

  Gripande och jag blir så berörd och ledsen över vad familjen och andra fått utstå. Boken visar även på en kämpaglöd och det är fint och hoppfull när de lyckats att efter det dom gått igenom ändå må bra i dag och det ger troligtvis andra hopp och kärlek som själva är i en svår situation. Läs boken eller lyssna är mitt tips! Varm kram till författaren Anna och familjen.

 4. Obeskrivlig
  -, 6 februari 2022

  Fantastisk, fruktansvärd, känslosam, intressant, tankeväckande ... Det finns så många ord som kan beskriva den här boken. Den måste läsas/lyssnas på för att kunna förstå. Det gick inte att sluta lyssna när jag väl börjat.

 5. Tragisk historia från verkligheten
  -, 12 oktober 2021

  Svårt att förstå hur en enda person kan påverka så många och sätta upp egna regler och agera helt själviskt utan någon som helst tanke/omtanke på hur det drabbar de i sin omgivning. Man blir bara arg!

 6. Engagerande och stark berättelse
  -, 29 augusti 2021

  En stark, ärlig berättelse om hur det kan vara att leva i en våldsam relation. Alla som lyssnar på radiodokumentärer om hästgården borde lyssna på boken. Den är fängslande från första stund och väcker mycket ilska i mig. Hur kunde så många personer missa familjens situation? Hur kunde Jerry tillåtas skada så många? Förstöra så många liv? Utan att stoppas av polis och myndigheter. Det är helt ofattbart för mig. Jag har svurit och gråtit under lyssningen, och ryst. Stöttningen av omgivningen i ... Läs hela recensionen

 7. Rekomenderar!
  -, 29 juli 2021

  Boken är bra skriven och engagerar. Vissa delar är mycket jobbiga att lyssna på och det är rent vidirgt vad Anna och hennes familj blivit utsatt för.

 8. En bok som berör!
  -, 17 juni 2021

  En bok som berör och tydliggör händelserna på hästgården som det talats så mycket om. Det är viktigt att få höra hur det var för de som fick utstå de övergrepp de utstod under alla dessa år. Tack för denna bok.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av författarna