Nya tider på Flanagans (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (264.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Flanagans (del 3)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2021-08-25
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137501062
Nya tider på Flanagans (ljudbok)

Nya tider på Flanagans Ljudbok

(23 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-08-25

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den dramatiska upplösningen på berättelsen om hotell Flanagans.

Frankie älskar att driva hotell. Det gör inget att hennes syster, skådespelerskan Billie, fokuserar på filmkarriären och är långt borta. Om bara Frankie har sin familj och teamet på Flanagans vid sin sida kan hon utföra mirakel. Men när hennes äktenskap spricker öppnas dörren till något Frankie har begravt djupt inom sig. Livet kraschar och det blir plötsligt tydligt att hon inte längre klarar sig på egen hand.

För Billie kommer ropet på hjälp olägligt. Hon har precis landat filmrollen som alla stjärnor och konkurrenter vill ha, har flyttat till New York och är vilt förälskad. Världen ligger öppen för henne. Men hur säger man nej till en älskad syster?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nya tider på Flanagans. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 28 augusti 2021

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Nya tider på Flanagans är den sista delen i trilogin om hotellet Flanagans. Dom två första böckerna heter Välkommen till Flanagans och Kvinnorna på Flanagans. Jag tycker att man absolut ska läsa alla tre böckerna i rätt ordning, för då får man nog större behållning. Jag tyckte mycket om dom två första böckerna, och jag tyckte även mycket om den här. Kan absolut rekommendera bokserien. Liksom författarens övriga böcker.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åsa Hellberg