Olympia (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (346.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Zackserien (del 7)
Inläsare
Björn Bengtsson
Utgivningsdatum
2021-05-03
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137501116
Olympia (ljudbok)

Olympia Ljudbok

(91 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-05-03

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Zackserien - en internationell fullträff, såld till flera länder och hyllad av såväl kritiker som läsare.

Störst av allt är girigheten

Två barn avrättas. En organisation som liknar en terrorsekt tar på sig det fruktansvärda dådet. Men vilka är de, och vad vill de? På Särskilda enheten är Zack Herry och hans kollegor satta i högsta beredskap. Zack, som nu har fått en son tillsammans med Hebe, oroar sig för att något ska hända dem. Olympia har förbjudit honom att träffa dem, och han slits mellan sin kärlek och rädslan för vad hans maktfullkomliga mor är kapabel att göra. Så sker en explosion på Grand Hôtel och Zack dras in i en grym härva som blir djupt personlig. I ett samhälle som post covid blivit alltmer ojämlikt, där vissa människor kämpar för sin överlevnad och andra vältrar sig i rikedom, kan vad som helst hända.

"Olympia" är den sjunde delen och baseras löst på myten om Herkules elfte stordåd: att hämta de gyllene äpplena.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Olympia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Halvtråkig
  -, 6 juni 2021

  Jämfört med de andra böckerna i serien känns denna både tråkig och som vad jag förmodar är den sista i serien. Synd.

 2. Obehaglig
  Ann-Kristine (Helsingborg), 23 maj 2021

  MK är en mycket skicklig författare och kan verkligen bygga upp en historia även om den i mycket kan uppfattas som icke trovärdig. Obehagligt med incesttema men det kanske visar sig att huvudpersonerna inte har samma föräldrar i slutänden! Något tjatigt med namnet Javier som förekommer hundratals? gånger! Björn Bengtsson läser mycket bra - han blir bara bättre o bättre!

 3. Som en amerikansk deckare
  -, 19 maj 2021

  Mycket action, rika och elaka eller snarare hänsynslösa. Lojalitet framför allt mellan främst manliga män. Nördkvinnan som hjälper till med överlägsna färdigheter på internet. Förbjuden kärlek, svek ja det finns precis allt vad eskapism beträffar. Lättläst och underhållande

 4. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 7 maj 2021

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Boken Olympia är den sjunde boken om polisen Zack Herry och hans familj och kollegor. Serien kallas Herkulesserien och planeras att bli tolv böcker. Dom fyra första böckerna skrev Mons Kallentoft tillsammans med Markus Lutteman, och dom följande två skrev han tillsammans med Anna Karolina. Men den här boken har författaren skrivit ensam. Jag har gillat alla dom tidigare böckerna, och jag tyckte lika mycket om den här. Välskriven, lättläst, spännande, snabbläst, r... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Mons Kallentoft