Blodskam (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (245.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ormvattnet (del 1)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2021-05-20
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137501246
Blodskam (ljudbok)

Blodskam Ljudbok

(67 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-05-20

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Första delen i en ny spänningsserie om systerskap och hemligheter som tar oss från paradisvita stränder i Thailand till Norrlands mörka inland. Elizabeth åker till Thailand på julsemester tillsammans med sin mamma, systern Sofia och hennes familj. På nyårsafton försvinner Sofia, några timmar senare hittas hon död i vattnet. Det som skulle varit en underbar semester slutar istället i katastrof. Händelsen för Elizabeth tillbaka till ett mörkt förflutet, till barndomen och till Ormvattnet. Vad var det egentligen som hände på paradisön? Och vad var det som egentligen hände i det där ensliga huset vid sjön?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Blodskam. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. 2 av 5
  -, 11 april 2023

  Boken är segdragen och repetitiv. Uppläsaren gör den ännu sämre.

 2. Familjen
  -, 28 maj 2021

  Mycket spännande och intressant skriven bok om en familj och dess öde. Vad är en familj? Hur starka är blodsbanden.

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 26 maj 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Jag har läst ett tiotal böcker av Caroline Engvall och tyckt mycket om dom alla. Hon skriver alltid om aktuella ämnen, och böckerna är alltid välskrivna, otäcka, gripande, och spännande. Hennes nya bok, Blodskam, är helt fristående från hennes tidigare böcker, och är den första delen i en ny bokserie. Rekommenderas varmt.

 4. Familjehemligheter med oanade konsekvenser
  Susanne Hydén, 24 maj 2021

  Blodskam av Caroline Engvall. Omslag: Kvinna i sommarklänning som står med ryggen mot betraktaren och ser ut över en skogssjö med näckrosor.
  Boken handlar om två systrar som växer upp utanför den norrländska byn Ormvattnet. I skogen intill huset ligger en mörk tjärn där människor, enligt sägnen, dras ner i djupet om de har otur. Det gäller att inte reta sjörået.
  Blodskam är en hisnande berättelse där Caroline Engvall tar läsaren sömlöst mellan paradisiska miljöer i Thailand, via pulse... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Caroline Engvall