Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
454
Utgivningsdatum
2022-01-26
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
PdeR, Nina Leino (form)
Dimensioner
223 x 145 x 38 mm
Vikt
597 g
SAB
Hc
ISBN
9789137501284

Fas 3

(6 röster)  |   Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-01-26
269
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En originell spänningsroman om ett medicinskt experiment som går snett, men också en berättelse om kärlek och människans bräckliga identitet. Celia Jensen, forskare vid Harvard, har tillsammans med sitt team hittat ett botemedel mot alzheimer. Hennes pappa lider av sjukdomen och hon är beredd att göra vad som helst för att rädda honom. Strax efter att Fas 3-försöken inletts sker en rad oförklarliga terrordåd. En 86-åring hugger ner sina medboende på ålderdomshemmet. En masskjutning ödelägger ett IKEA-varuhus. I Paris hittas den första försökspersonen skjuten. Forskaren Adam Miller inleder på eget bevåg en undersökning för att hitta sambandet mellan det nya läkemedlet och morden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fas 3
 2. +
 3. Det dåliga samvetet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det dåliga samvetet av Pernilla Ericson (inbunden).

Köp båda 2 för 494 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Fas 3. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Engagerande bok om en fas 3-studie
  birgitta strandh, 4 februari 2022

  En spännande bok som både ger inblick i forskningsvärlden och i hur det är när en anhörig drabbas av Alzheimers/demens.
  Har inte läst något av Åsa Ericsdotter förut men denna boken gav mersmak.

 2. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 30 januari 2022

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Det här är den första boken som jag har läst av författaren Åsa Ericsdotter, men definitivt inte den sista, för jag tyckte att den här boken, Fas 3, var mycket bra. Det är en lite annorlunda spänningsroman som verkligen tyckte om. Väldigt välskriven, detaljerad, beskrivande, spännande, berörande, och mycket intressant. Och jag hade svårt att lägga boken ifrån mig. Jag kan varmt rekommendera Fas 3 och jag ska absolut hålla ett öga på författaren Åsa Ericsdotter i fortsättningen.

 3. Spännande, skicklig och aktuell
  @tant_edna, 25 januari 2022

  Cecilia och hennes forskarteam har gjort ett stort medicinskt genombrott - de tror sig ha hittat botemedlet mot alzheimers. Forskningen visar på stora framgångar och fantastiska resultat och har precis gått in i fas 3; att testa medicinen på människor. Initialt verkar allt gå enligt planerna och patienternas minnen verkar komma tillbaka. Men när en av patienterna helt oväntat tar självmord börjar forskaren Adam ana att något inte står rätt till. Hans kollegor avfärdar hans oro och studien for... Läs hela recensionen

 4. Gripande spänningsroman!
  Carolina.svensson.1973, 24 januari 2022

  Åsa Ericsdotter har här skrivit en gripande aktuell och tänkvärd spänningsroman, en bok alla bör läsa.
  Boken handlar om ett forskningsprojekt där ett team försöker bota Alzheimers genom en medicin som ska doseras vid 3 olika tillfällen.
  Celia jobbar som forskare vid Harvard och då hennes pappa lider av Alzheimer är hon redo att göra vad som helst för att han ska bli frisk igen. Resultaten är revolutionerande och Celia bestämmer sig för att ta in sin pappa Ted i studien med försökspe... Läs hela recensionen

 5. Nervkittlande historia
  Anna, 24 januari 2022

  En obotlig sjukdom och mirakelmedicin, det verkar som man äntligen lyckats hitta botemedel. Trots varningssignaler fortsätter man med ytterligare kliniska studier.

  Gripande berättelse om de som drabbats av sjukdom och om hoppet som botemedlet kan ge. Forskare som blundar för verkligheten och där insatsen för dem är personlig och hög.

  Nervkittlande historia där önskan att få veta vad som händer är hög.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Åsa Ericsdotter