Fas 3 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-01-26
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137501291

Fas 3 E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-01-26

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En originell spänningsroman om ett medicinskt experiment som går snett, men också en berättelse om kärlek och människans bräckliga identitet. Celia Jensen, forskare vid Harvard, har tillsammans med sitt team hittat ett botemedel mot alzheimer. Hennes pappa lider av sjukdomen och hon är beredd att göra vad som helst för att rädda honom. Strax efter att Fas 3-försöken inletts sker en rad oförklarliga terrordåd. En 86-åring hugger ner sina medboende på ålderdomshemmet. En masskjutning ödelägger ett IKEA-varuhus. I Paris hittas den första försökspersonen skjuten. Forskaren Adam Miller inleder på eget bevåg en undersökning för att hitta sambandet mellan det nya läkemedlet och morden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fas 3. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 30 januari 2022

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Det här är den första boken som jag har läst av författaren Åsa Ericsdotter, men definitivt inte den sista, för jag tyckte att den här boken, Fas 3, var mycket bra. Det är en lite annorlunda spänningsroman som verkligen tyckte om. Väldigt välskriven, detaljerad, beskrivande, spännande, berörande, och mycket intressant. Och jag hade svårt att lägga boken ifrån mig. Jag kan varmt rekommendera Fas 3 och jag ska absolut hålla ett öga på författaren Åsa Ericsdotter i fortsättningen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åsa Ericsdotter