Vådaskott (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (303.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
köpenhamnsserien (del 3)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2021-05-10
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789137501321

Vådaskott Ljudbok

(65 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-05-10

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ny del i danska succéförfattaren Katrine Engbergs hyllade Köpenhamnsserie. Tonåringen Oscar försvinner från sitt välbärgade hem i Köpenhamn och lämnar ett kryptiskt meddelande efter sig. Samtidigt hittas ett lik i sopförbränningsanläggningen Amager. Utredningen leder polisinspektörerna Jeppe Kørner och Anette Werner till Oscars färgstarka familj Dreyer-Hoff, som driver ett auktionshus. Men är den starka familjesammanhållningen avundsvärd, eller är de vuxnas kärlek till sina barn snarare sjuklig? Esther de Laurenti, pensionär med näsa för mysterier och Kørners vän, gör en fasansfull upptäckt på webbsidan för Dreyer-Hoffs auktionshus. Vem är det som mördar för att skapa odödlig konst?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vådaskott. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rörig
    Ann-Kristine (Helsingborg), 22 februari 2024

    Tycker att fel inläsare av boken gör den onödigt rörig då de flesta namn, gator och orter har ett uselt försök till danskt uttal. Svårt att hänga med...och tappar därför lite av intresse för handlingen! Låt inte KE läsa in fler danska ljudböcker!

  2. Vådaskott
    -, 21 augusti 2022

    Boken var en av de mindre spännande av denna författare. Tyckte inte att man fick tillräcklig information i slutet, jag har frågor... Har lyssnat mycket på böcker upplästa av Katarina Ewerlöf, och uppskattar henne mycket. I denna uppläsning tycker jag dock att hon slarvar, samt uttalar ä-ord med e. Även hennes uttal av danska namn/städer/ställen låter konstigt, bättre att namnen lästs "på svenska".

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Katrine Engberg