Drömmarnas flod (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2022-08-17
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
232 x 163 x 32 mm
Vikt
571 g
SAB
Hc
ISBN
9789137501796

Drömmarnas flod

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-08-17
269
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
En flod, en båt, ett annat liv. Noha, en oerhört framgångsrik affärsman, har lämnat det flotta kontoret på Wall Street och excesserna i New York för Amazonas regnskog. På flykt från den person han själv blivit och inte längre vill vara.

Kassandra, kvinnan han älskar, har gått ifrån honom och i hemlighet rest till Sverige där hon har sina rötter. Under färden på floden möter Noha utsatthet, fattigdom och vilda djur - och en gammal kvinna som guidar honom på förunderliga vägar. Parallellt, i Blekinge, upplever Kassandra sitt livs mest omtumlande tid.

"Drömmarnas flod" är ett svindlande vackert äventyr där de skimrande trådarna skickligt vävs samman och den inre och yttre resan fullbordas till slut på ett överraskande vis.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Drömmarnas flod. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fin historia med många bottnar
  Katja, 21 februari 2023

  Elisabet Nemert gör mig aldrig besviken. Hon lyckas fascinera med sitt språk och tar även upp aktuella problem. Man lägger ogärna ifrån sig boken.

 2. Vacker, djup och berörande
  veronicas_bok_bak_liv, 18 september 2022

  Noah är en oerhört framgångsrik affärsman i New York nu är han på flykt från sig själv för den han blivit och inte längre vill vara. På en båt, på en flod söker han efter sig själv. Kvinnan han älskar har i hemlighet rest till Sverige där hon har sina rötter. Under sin resa genom Amazonas regnskog möter Noah fattigdom, vilddjur, utmaningar och en gammal kvinna som guidar honom.

  Det var ett tag sedan jag läste en bok av Elisabet och inser nu hur mycket jag saknat hennes böcker. Boken... Läs hela recensionen

 3. Magisk
  @bettan_bokprataren (Örebro), 13 september 2022

  Det här är ett otroligt vackert äventyr där det bjuds på spänning, kärlek och historia. Men berättelsen har även ett djupare budskap med många olika bottnar. Den tar upp ämnen som att hitta sig själv och att lämna ett destruktivt liv med droger, makt och dålig självinsikt. Om att våga göra val som förändrar. Dessutom tar Elisabeth upp ämnen som miljöfrågor och om hur urbefolkningen i Amazonas har det och deras kamp.

  Det är djupt imponerade hur Elisabet lyckas med alla dessa trådar oc... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Elisabet Nemert