Plats 7A (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (332.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Själens mörker (del 3)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2021-10-27
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Sebastian Gröndahl
ISBN
9789137502601

Plats 7A Ljudbok

(11 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-10-27

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En ny psykologisk thriller av Tysklands stora thrillerförfattare. Psykiater Mats Krüger vet att det är irrationellt att vara flygrädd. Enligt statistiken är det nitton gånger säkrare att flyga än att köra bil. Något annat han vet är att den sämsta platsen att sitta på - om något ändå skulle hända - är plats 7A. När han för första gången på tjugo år måste flyga för att träffa sin gravida dotter, bokar han därför plats 7A också. För om ingen sitter där, kan säkert inget gå fel. Men precis efter start får Mats en telefonsamtal. Hans dotter och hennes ofödda barn är kidnappade - och den som ringer hotar med att mörda dem, om inte Mats övertygar piloten om att krascha planet och döda alla passagerare. Mats måste fatta ett beslut - och möta sina absolut största rädslor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Plats 7A. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 28 februari 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Plats 7A, är den femte boken som jag läser av den tyska författaren Sebastian Fitzek. Jag har tyckt om dom fyra tidigare böckerna, och jag tyckte lika bra om den här. Alla böckerna är helt fristående från varandra. Plats 7A var spännande, lättläst, inte helt förutsägbar, och hade humor i sig. Kan absolut rekommendera boken för en lättsam lässtund.

  2. Fartfylld thriller
    -, 25 februari 2022

    Lätt att följa med i och väldigt spännande. Händer saker hela tiden som gör att man vill fortsätta lyssna. Dock inga djupare porträtt av huvudpersonerna men som sagt, mycket spänning.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sebastian Fitzek