Min väg från flykting till hela Sveriges polis (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-01-14
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137503486
Min väg från flykting till hela Sveriges polis (e-bok)

Min väg från flykting till hela Sveriges polis E-bok

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-01-14

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nadim Ghazale var sju år när han flydde med sin familj från kriget i Libanon. Trettio år senare är han polisen som kämpar för Sverige, mot grov brottslighet och rasism. Samtidigt vill han inte lära sina egna barn arabiska. Hur kommer det sig?

Det här är berättelsen om flykten, skulden, ilskan och kärleken. Om alla gånger han fått frågan om han säljer knark på väg mellan centralstationen och svt-huset, om varför han inte får hyra stuga på västkusten och om slumpen som gjorde honom till polis. Yrket som höll på att kosta honom livet.

Men mest av allt är det här en bok om att bygga från noll och om det magiska ordet "välkommen".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Min väg från flykting till hela Sveriges polis. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En viktig bok.
    BOF, 24 februari 2022

    Intressant och värdefull bok. Dessutom välskriven. Beskriver den vilja och beslutsamhet som finns hos väldigt många sk nysvenskar. Ett stark ambition och önskan om en bättre framtid för sig och sina barn. Men också brister i den svenska integrationspolitiken. Lyssna gärna på Nadim när han medverkar i olika radio-och TV program. Han har en hel del att säga oss.

  2. Jag blev fängslad
    Nils S, 1 februari 2022

    Skämt åsido - en gripande berättelse som berörde mig. Ger mig underlag att diskutera med min vän, som också kommer från Libanon.

Visa alla 2 recensioner