Ett hav av minnen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (253.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Krig och kärlek (del 3)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2022-02-11
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Christina Mansicka
ISBN
9789137503493
Ett hav av minnen (ljudbok)

Ett hav av minnen Ljudbok

(16 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-02-11

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Kendra för första gången besöker sin sjuka mormor Ella har hon bara en begäran: att Kendra ska skriva ner hennes historia innan hon glömmer. År 1937 förändras sjuttonåriga Ellas liv för alltid när hon skickas till vackra Île de Ré över sommaren och träffar den karismatiska Christophe. De förälskar sig och utforskar öns sandstränder och klara vatten, och för första gången i sitt liv känner Ella sig fri och lycklig. Men när kriget kommer förändras allt. Ella tvingas återvända till Skottland och hon känner att hon kommer längre och längre från den hon var på Île de Ré. Kan hon någonsin hitta tillbaka? Och vill hon det? "Ett hav av minnen" är en starkt berörande berättelse om minnets kraft, kärlek och om andra chanser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett hav av minnen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Livsberättelsen från omsorgsboenden
    -, 21 februari 2022

    Författaren börjar sin berättelse med ett besök av sin mormor, som får oanade konsekvenser och blir en storartad livsberättelse. En bok med stor berättelselust och en berörande historia som skildrar livshändelse, kärlek, sorg, familjeliv och krigets konsekvenser samt den svåra konsten att navigera som människa trots allt som sker. En mycket läsvärd bok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Fiona Valpy