Snacka snyggare : den stora boken om vardagsretorik (ljudbok) Snacka snyggare : den stora boken om vardagsretorik
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (229.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Elaine Eksvärd
Utgivningsdatum
2022-03-08
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137503608
Snacka snyggare : den stora boken om vardagsretorik (ljudbok)

Snacka snyggare : den stora boken om vardagsretorik Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-03-08

Styckköp

49 69 Du sparar 29%

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Snacka snyggare" är den första moderna retorikboken som ger tips för hur man hanterar både vardagliga och professionella kommunikationsutmaningar. Retorikexperten Elaine Eksvärd som vunnit priset Årets Talare lär dig här att göra slagkraftiga presentationer, mingla som en diplomat och våga tala utan att hacka tänder. I boken ges också råd för hur man klarar av vanliga situationer i vardagen där man ställs inför viktiga men svåra relationssamtal med vänner, familj och kollegor. Du får konkreta tips på hur man tar kontakt, ber om ursäkt, sätter gränser eller landar drömjobbet! Kommunikation är en muskel och få av oss föds med sexpack - denna bok är din personliga retoriktränare! "Snacka snyggare" är uppföljaren till succéboken "Snacka snyggt".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Snacka snyggare : den stora boken om vardagsretorik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tråkig
    Anna, 9 oktober 2023

    Väldigt tråkig bok. Tips och ideer kan inte användas i vardagen så mycket som man trodde....Att säga till någon "berätta om dig själv" under en mingelstund känns så löjligt....man är inte på en anställningsintervju när man minglar... ..och att berätta för en chef vad man förväntar sig av chefen vid första intervjun är lika löjligt

  2. Härligt Elaine!
    -, 14 maj 2022

    I alla avseenden en fantastisk upplevelse! Rolig spännande och intressant. Alla, verkligen alla, har något att lära från denna bok!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Elaine Eksvärd