Vindarnas ö (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (458.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Harald Leander
Utgivningsdatum
2022-02-18
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137503974

Vindarnas ö Ljudbok

(10 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-02-18

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den makthungrande Sargon, son till den babylonske härskaren Nebukos, blir på väg till Egypten tillfångatagen och förslavad ombord på ett piratskepp. Han flyr och spolas medvetslös i land på Kreta - sagornas och myternas ö. Det Sargons upplever där förändrar för all framtid hans syn på sig själv och sin omvärld. Vid det mytomspunna palatset i Knossos får han för första gången syn på Astarte, Kretas främsta tjurakrobat. För några svindlande ögonblick står tiden stilla ...

Vindarnas ö publicerades första gången 2007 och är en mäktig kärlekshistoria som utspelar sig under den gåtfulla minoiska tiden. Det är en omvälvande berättelse om hur hungern efter makt urholkar själen - men det är också en hyllning till kärlekens förlösande kraft. Detta är Elisabet Nemerts fjärde roman efter de enastående publikframgångarna Bortom stjärnan , Den vita liljan och Rovfåglarnas tid.

Elisabet Nemert är en högt älskad författare som skriver i Marianne Fredrikssons anda. Hon har en oövertraffad förmåga att förena en spännande intrig med ett djup och en livsvisdom som gör läsningen till något långt utöver det vanliga.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vindarnas ö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. FANTASTISK
  SonyaV, 30 juli 2023

  Elisabeth Nemerts böcker är så underbara och just denna är en av mina absoluta favoriter. Som gladiator fast bättre. Skulle bli en bra film!

 2. Livsvisdom
  -, 3 mars 2023

  Spännande i en annan tid men mänskligt aktuell. Mycket klokskap som leder till visdom.

 3. Dramatisk
  -, 4 december 2022

  Välskriven bladvändare. Inbjuder till sträckläsning genom växlande scener med "cliffhangers".

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Elisabet Nemert