Nomaden (e-bok) Spara 14%
På topplistor
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skymningsland (del 3)
Utgivningsdatum
2024-03-11
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137505084

Nomaden E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2024-03-11
119 139 Du sparar 20 kr!
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den tredje delen i deckarduon Engman och Selåkers serie "Skymningsland".

Det är 1996 och rejvmusiken dånar på Docklands medan skinnskallarna hänger på helikopterplattan vid Gamla stan. En välkänd nynazist fritas från en fångtransport utanför Norrtälje. Polisen Tomas Wolf kallas till platsen från sin storebror Kristians begravning. Kvällstidningsjournalisten Vera Berg ser fritagningen som en chans att få komma tillbaka in i värmen på Aftonbladet. Hon har degraderats till webbreporter, och är beredd att ta stora risker för att ta sig tillbaka upp på löpsedlarna.

Men när Vera hittar rymlingen ihjälskjuten i skogen blir det tydligt att det är något som inte stämmer med fritagningen. Vilka är inblandade och vad var motivet? Spåren leder mot ett okänt nätverk. Vilka är det som styr över det som händer?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nomaden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lite långsammare...
    Saxomatso, 7 april 2024

    Jag älskar böckerna där Pascal Engman fått upp i alla fall mina ögon för Stockholms undre värld och inte minst nazistiska koloier i Chile. Men när har nu skriver tillsammans med någon så sjunker tempot.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna