Aldrig ensam (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (306.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Systrarna från Fjällbacka (del 2)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2023-06-27
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137505794

Aldrig ensam Ljudbok

(58 röster)  |  Läs 7 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-06-27

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
New York 1909

Aldrig hade väl Charlotta Hellberg trott att högen av hästdynga på Fifth Avenue skulle ge henne en karriär långt mer framgångsrik än hon någonsin vågat drömma om hemma i Fjällbacka. Bland operasångare, industripampar och charmiga kommunister hittar hon den frihet hon drömt om sedan hon var liten.

Systern Sigrid söker istället ett stabilt liv som maka och mor, men bekymren hopar sig då det inte blir några barn. Hon har allt, men ändå inget, och hennes Alexander är sig inte lik.

Deras yngsta syster, läraren Rut, väljer att stanna kvar nära Fjällbacka, där de mest utsatta barnen behöver henne i skolan och de nämnder hon är invald i. Barnauktionerna gör henne förtvivlad, och till sist finns ingen annan råd än att ingripa själv. Att hjälpa dem som har det svårt gör det lättare att bära hemligheten hon döljer för omvärlden.

När de alla förenas i New York är ingenting som det en gång har varit och katastrofen är skrämmande nära.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Aldrig ensam. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lösvärd
  Mimmi, 6 februari 2024

  Som alla Hellbergs böcker är denna bra. Efter att ha läst del ett bara längtade jag efter fortsättningen. Del 1 var en bättre/hemskare tidsdokumentär men denna del är ändå efterlängtad även om slutet gick i rosenrött.

 2. Fantastisk!
  -, 31 juli 2023

  Så intressant att höra om systrarnas liv och hur livet var på tidigt 1900tal. Uppläsaren läser med inlevelse och med känsla.

 3. Fantastisk
  -, 23 juli 2023

  Lika bra som alla hennes böcker. Hon är verkligen en bra författare.

 4. Kort & gott helt fantastisk!
  Åsa, 20 juli 2023

  Systrarna är så fint beskrivna att det känns som att man känner dom väl. älskar Hellbergs böcker!

 5. Aldrig ensam
  -, 11 juli 2023

  En fin fängslad bok. Med beviset att syskon och familjers samhörighet är det bästa som finns.

 6. Historisk roman
  -, 6 juli 2023

  Ett så bra flyt i berättelsen.Tydliga karaktärer,huvudpersoner. Här fanns det mesta med,kärlek sorg fattigdom ensamhet sexualitet. Fin och passande uppläsning. En bok att minnas.

 7. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 1 juli 2023

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Aldrig ensam, är en fristående fortsättning på boken Inte utan min syster, och böckerna är nummer ett och två i bokserien Systrarna från Fjällbacka. Jag har även läst den första boken, och jag tyckte mycket om den. Och det gjorde jag även med den här andra boken. Jag kan varmt rekommendera böckerna, som kan läsas fristående från varandra. Kan även rekommendera alla andra böcker från författaren Åsa Hellberg. Jag har läst allt som hon har gett ut, o... Läs hela recensionen

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Åsa Hellberg