Allt för Bodil (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (174.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
nattvak (del 3)
Inläsare
Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2023-01-11
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137506043
Allt för Bodil (ljudbok)

Allt för Bodil Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2023-01-11

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Allt för Bodil" fortsätter utmed samma gator som hyllade debuten "Lite död runt ögonen" och uppföljaren "Som natten". Vi slår följe med den före detta missbrukaren och biltjuven Arto och 11-åriga dottern Bodil. I väntan på att baren han driver tillsammans med en vän ska gå ihop arbetar Arto extra som flyttgubbe åt ex-gangstern Rune. Men kan han lita på att Rune lämnat tjuvlivet eller riskerar Arto att åter dras mot avgrunden? Samtidigt ger sig Bodil ensam ut på gatorna under sommarlovets första veckor. En natt blir hon vittne till ett hemskt brott, en händelse som för henne i en livsfarlig riktning. "Allt för Bodil" är en rå och ömsint Stockholmsskildring som avslutar sviten "Nattvak".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Allt för Bodil. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 21 januari 2023

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Den här boken, Allt för Bodil, är den tredje och avslutande delen i sviten Nattvak. Dom tidigare böckerna är Lite död runt ögonen och Som natten. Jag har läst alla tre böckerna, och dom är mycket, mycket bra alla tre. Lättlästa med skönt läsflyt i, spännande, gripande, verklighetstrogna, och berörande. Karaktärer som man tar till sig, och bra miljöbeskrivningar. Jag kan verkligen rekommendera böckerna som kan läsas fristående, men jag tycker att man definitivt ska ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Ärlemalm