En helt annan historia (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (248.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hanna Fred Ekman
Utgivningsdatum
2022-11-10
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137506067
En helt annan historia (ljudbok)

En helt annan historia Ljudbok

(97 röster)  |  Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-10

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En känd livsstilsbloggare hittas mördad i en svit på ett av Stockholms finare hotell. Är det en kallt iscensatt avrättning eller resultatet av en erotisk lek som gått för långt?

Fabian Risks före detta kollega Malin Rehnberg, som hämtat sig från händelserna i "Den nionde graven" tre år tidigare, får fallet på sitt bord och tvingas kämpa mot sin nye chef som vill att rikskriminalpolisen ska fokusera på en pågående traffickingutredning. Samtidigt knakar det i fogarna på småbarnslivet tillsammans med Anders ute i Enskede.

När det sker ännu ett mord ställs allt på sin spets. Finns det en koppling mellan offren, kan fallen vara en del av en större härva och vad är egentligen den där stalkern som envisas med att dyka upp i utredningen ute efter?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av En helt annan historia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lite över gränsen
  JanUrban (Skärholmen), 8 mars 2023

  Har varit förtjust i Ahnhems böcker och läst alla. Denna gång känns det som författaren blivit allt mer desperat i jakten på något att skriva om. Dessa excesser i smaklösheter, nja pinsam är tyvärr mitt samlade omdöme.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 30 december 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Stefan Ahnhem har skrivit sex stycken böcker i bokserien om Fabian Risk. Jag har läst dom tre första böckerna i serien, och jag tyckte att dom var riktigt bra. Den här boken, En helt annan historia, är fristående från dom tidigare böckerna, och handlar om en före detta kollega till Fabian Risk, Malin Rehnberg. Jag tyckte att även den här boken var bra, och jag kan rekommendera den.

 3. Dålig
  - (Malmö), 14 december 2022

  Jag tyckte den var urusel, ingenting jämfört med Ahnhems tidigare böcker. Nog för att jag ibland kunde bli irriterad på Fabians dåliga fadersgestalt, men Malin är fruktansvärt irriterande och arrogant i sin gestaltning. Sen blir det ju inte bättre av att Ahnhem har bytt uppläsare! Inget bra val!

 4. Saknar Fabian Risk
  -, 12 december 2022

  Jag hade höga förväntningar då jag gillar alla hans andra böcker om Fabian Risk. Jag kände tyvärr inte igen mig från den förra serien om Fabian. Kan bero på uppläsaren. Tyvärr gillade jag inte sättet som hon läste upp boken på. Det saknades inlevelse och känsla, därav får boken knappt godkänt.

 5. Bra bok
  -, 12 december 2022

  Spännande.

 6. Besviken
  -, 22 november 2022

  Inte alls lika bra dom tidigare böcker tyvärr.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Stefan Ahnhem