Det sista konstverket (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (279.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2023-03-07
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137506210

Det sista konstverket Ljudbok

(10 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-03-07

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Det sista konstverket" ser verkligen anspråkslöst ut. När den världsberömda konstnären Hanna Stiltje ska avtäcka sitt senaste verk på Moderna museet går besvikelsen som ett sus genom publiken. I stället för de utsökta tavlor och statyer hon har blivit känd för, visar hon upp en byrå som är sammanfogad av diverse bråte. Men det är inte vilket bråte som helst. Bit för bit avtäcks en gripande berättelse om föräldrars svek mot sina barn och myndigheternas blindhet inför vad som är bäst. Men ännu mer om att våga hålla ögonen öppna för eländet, om att kärlekens band är starkare än blodets och om att det går att göra skillnad i en människas liv. Vilken gärning är egentligen viktigast att uppmärksamma? Konstnärens eller medmänniskans? Sofia Lundberg visar än en gång prov på sin unika förmåga att väcka tankar och känslor som dröjer sig kvar hos läsaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det sista konstverket. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fängslande
  -, 25 december 2023

  Det var en mycket bra bok . Svårt att sluta läsa .

 2. Stark och gripande
  veronicas_bok_bak_liv, 21 mars 2023

  När den världsberömda konstnären Hanna ska avtäcka sitt senaste verk på Moderna museet går det ett sus av besvikelse genom publiken. Istället för de kända tavlor och statyer hon blivit känd för så visar hon upp en byrå som är gjord av gammal bråte. Det är inte vilket bråte som helst, varje bit är en berättelse om det svek hennes föräldrar och myndigheter gjort under hennes barndom.

  Ytterligare en fullträff från Sofia - Wow vilken bok. En stark och gripande bok som fångar mig direkt... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sofia Lundberg