Döden på Château des Livres (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (394.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
En Berit Gardner-deckare (del 2)
Inläsare
Ellen Jelinek
Utgivningsdatum
2023-04-04
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137506234

Döden på Château des Livres Ljudbok

(33 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-04

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Andra fristående deckaren om författaren Berit Gardner som löser mord när hon borde skriva. Ett franskt slott, god mat, vin och litteratur - den här skrivarkursen har allt, till och med ett verkligt dödsfall!

Berit är i Frankrike för att undervisa på en skrivarkurs, men allt ställs på ända när kursens stjärna, en bästsäljande författare, mördas mitt framför ögonen på henne. Kommissarie Roche vid Lyonpolisen får händerna fulla med tjugo blivande författare som misstänkta. Inte nog med att alla är vana vid att hitta på saker, de ser också hela polisutredningen som en fantastisk möjlighet att göra research. I ren desperation ber hon Berit Gardner om hjälp. Allt förvärras när ett andra mord begås, men de får förstärkning av poliskommissarie Ahmed som råkar vara på semester i trakten. Och den här gången är det personligt för Berit.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Döden på Château des Livres. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    -, 16 april 2024

    Tyvärr lite svårt att hänga med mellan alla inblandade (ljudbok) men väldigt, väldigt bra!

  2. Skickligt skriven
    Lena A-M (Stockholm), 3 april 2024

    Jag lyssnande på böckerna om Berit i fel ordning. Men det gick jättebra. Karaktärerna är trovärdiga, handlingen mycket underhållande och beskrivningen av Frankrike detaljrik men kanske lite romantisk.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Katarina Bivald