Hemkomsten (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (575.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2023-11-02
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Åsa Brolin
ISBN
9789137507255

Hemkomsten Ljudbok

(57 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-11-02

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hyllade Kate Morton är tillbaka med en storslagen roman där tidigare generationers hemligheter flyter upp till ytan. En torr hetta plågar det lilla samhället Tambilla i södra Australien när det lokala postbudet anländer till bygdens pampigaste gård på julafton 1959. Där upptäcker han att en fruktansvärd tragedi har skett. Polis tillkallas men omständigheterna kring mordet uppdagas aldrig.

Nästan sex decennier senare kallas Jess, journalist och sedan länge bosatt i London, oväntat hem till Sydney. Av en slump upptäcker hon ett chockerande samband mellan hennes egen familj och den olösta mordgåtan. När hon gräver vidare i mysteriet ställs hon inför frågan: Hur långt är vi beredda att gå för att skydda dem vi älskar?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hemkomsten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket bra!
    Anna, 9 januari 2024

    Väldigt välskriven och fängslande handling. Jättebra uppläst som alltid av Katarina. Synd att hon inte har läst in de tidigare böckerna som jag har väldigt svårt att lyssna på med den uppläsaren.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kate Morton