Glasmannen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (498.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Asker (del 2)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2023-09-21
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137507637

Glasmannen Ljudbok

(285 röster)  |  Läs 14 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-09-21

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Andra delen i hyllade Askerserien. Kriminalinspektör Leo Asker har just funnit sig till rätta som chef för Avdelningen för förlorade själar då hennes far hör av sig, efter år av tystnad. En kropp har hittats vid hans gård, polisen är honom i hälarna och han kräver Leos hjälp. Men är pappan så oskyldig som han hävdar eller försöker han återigen fånga Leo i sitt nät? Samtidigt flyttar Martin Hill till ett avskilt gods för att skriva företagsledaren Gunnar Irvings biografi, lockad av att de mytomspunna ägorna rymmer en privat ö med ett övergivet stjärnobservatorium. Snart upptäcker Hill att trakten har fler berättelser - om mystiska ljussken och illa tilltygade kroppar. Medan Asker och Hill nystar i virrvarret av trådar stiger Glasmannen upp ur det mörker från vilket ingen återvänder. Ingen utom han.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 14 recensioner av Glasmannen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lite overklig.
  AJ/Nettan, 4 april 2024

  Spännande sätt att skriv, gillar dessa böcker.

 2. Ganska spännande bok
  Brontë, 5 februari 2024

  Helt okej, ganska spännande men något förutsägbar historia. Uppläsaren funkar tyvärr inte för mig och kanske hade boken känts bättre med någon annan. Hon läser varje mening i fullständigt olika röststyrka; i början några ord jättehögt för att avsluta samma mening i en tyst liten viskning. Detta gör hon i varje mening i hela långa boken. Jättesvårt att ställa in ljudvolymen på hörlurarna så att man inte får ont i öronen och samtidigt hör vad hon säger. Hoppas på annan uppläsare till nästa bok för jag vill nog gärna höra fortsättningen.

 3. Prepping
  -, 24 januari 2024

  Spännande och fängslande är den andra delen om polisen Leo Asker och hennes barndoms vän Martin Hill äventyr. Asker- serien är en tuffare och mer utmanande än tidigare böcker jag läst av Anders de la Motte. Jag gillade böckerna i årstidskvartteten men den här serien verkar bli ett strå vassare, smartare och mer spännande. Kommer verkligen följa serien.

 4. Spännande!
  Maria, 1 januari 2024

  Spännande och smart berättad! Bra uppläsare!

 5. Håller en fast
  -, 18 december 2023

  Som boken innan så är denna precis lika bra. Otroligt spännande. Hade svårt att sluta lyssna, ville bara veta hur det skulle gå. Nu väntar jag med spänning på nästa. Huvudpersonerna Leo och Martin känns som nära bekanta nu.

 6. Spännande
  -, 29 november 2023

  Härligt att få möta Asker och Hill igen. Otroligt spännande och lite otäck ibland.

 7. Bra!
  -, 14 november 2023

  En bok som bör läsas tänker jag

 8. Den tog sig
  -, 15 oktober 2023

  Inte lika bra som bortbytingen, lite seg inledningsvis men tog sig.

 9. Såååå bra!
  - (Bunkeflostrand), 15 oktober 2023

  Lika spännande o välskriven som Bortbytingen! Bästa uppläsaren enl mig!

 10. Sträckläsning
  Ada, 4 oktober 2023

  Har nu läst båda böckerna i serien. De är bra språk bra flyt bra handling

 11. Lång historia
  -, 2 oktober 2023

  Välskriven och intressant på många sätt, spännande också men alldeles för lång, kunde säkert redigerats åtskilligt upp till en fjärdedel för den upprepar sig några gånger

 12. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 2 oktober 2023

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Anders de la Motte tillhör verkligen en av mina absoluta favoritförfattare, jag har läst alla hans utgivna böcker, och nästan alla har fått toppbetyg av mig. Jag har älskat dom alla, dom tre böckerna i Geim-trilogin, dom två böckerna i MemoRandom-serien, dom fyra böckerna i Årstidskvartetten, dom två böckerna i Morden på Österlen-serien, och den första boken i Asker-serien. Den här boken, Glasmannen, är alltså det andra boken i Asker-serien, och den första boken ... Läs hela recensionen

 13. Super bra
  Mia, 1 oktober 2023

  Väntar på en fortsättning

 14. Glasmannen
  -, 28 september 2023

  Mycket bra historia och en bra språkbehandling. Intressanta fakta och trovärdiga personbeskrivningar i en spännande berättelse i ett högt tempo från början till sista sidan.

Visa alla 14 recensioner

Fler böcker av Anders De La Motte