Också Annie (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-09-17
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137507651

Också Annie E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-09-17

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vid sidan av alla tuffa förhandlingar, publika sammanhang och svåra beslut händer livet. Där står också Annie - i tvivel, oro, prövningar och tacksamhet över att ens ha klarat sig. Har det varit värt det? I boken får vi följa med på nära håll genom både personliga och samhälleliga förändringar. Tonläget i den politiska debatten har förskjutits och det som tidigare var sunt förnuft har nu blivit kontroversiellt. Annie berättar om hur det känns att stå kvar när andra lämnar, att stå upp när motvinden blåser hårt och att stå ut när det rämnar på insidan. Annie Lööf har flera gånger varit nyckelspelare i svensk politik och är en av våra mest färgstarka och inflytelserika ledare. Som liberal, feminist och humanist har hon tagit hårda strider och mött såväl djup respekt som hot, hat och utstuderade mordplaner. Nu delar hon med sig av det som funnits under ytan, bakom rubrikerna och besluten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Också Annie. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Har hunnit med mycket i unga år¿
    Ek Dr Flor, 3 oktober 2023

    Annie från Maramö och Värnamo gick ut med toppbetyg i skolan. Det märks då få har hunnit med att påverka svensk politik så mycket redan i unga år. En bra och intressant läsning

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna