Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
475
Utgivningsdatum
2023-11-16
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Ann Björkhem
Originaltitel
The Secret Keeper
Dimensioner
180 x 110 x 30 mm
Vikt
250 g
ISBN
9789137507804
En välbevarad hemlighet (pocket)

En välbevarad hemlighet

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2023-11-16
89
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En solig sommardag blir den sextonåriga Laurel vittne till en fasansfull händelse i familjens trädgård i det idylliska Suffolk. Ett brott begås, men hon förstår inte riktigt vad det är som sker och familjen talar aldrig mer om saken.Som vuxen är Laurel en firad skådespelerska men hon bär ständigt den mörka hemligheten inom sig. När så hennes mor närmar sig livets slut bestämmer sig Laurel för att söka sanningen. Plågad av minnena från den där dagen för femtio år sedan, återvänder hon till föräldrahemmet. Hon börjar pussla ihop bitarna i en dramatisk historia som sträcker sig tillbaka till andra världskriget. Det är berättelsen om tre främlingar från skilda världar - Laurels mor Dorothy, Vivien och Jimmy - som av en händelse möts i London och vilkas liv blir ödesdigert sammanflätade. Den sanna historien visar sig vara långt mer omskakande än Laurel någonsin kunnat föreställa sig.Med sitt växlande mellan 1930-talet, 1960-talet och nutid, är En välbevarad hemlighet en fängslande berättelse om mysterier och hemligheter, skådespel och bedrägeri, mord och evig kärlek. Kate Morton, Australiens mest framgångsrika författare ute i världen, har återigen skrivit en tät och totalt uppslukande roman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En välbevarad hemlighet
 2. +
 3. Kärleksbrevet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kärleksbrevet av Lucinda Riley (pocket).

Köp båda 2 för 168 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En välbevarad hemlighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ny utgåva
  Jenny, 28 januari 2024

  Besvikelsen när man inser att det här inte är en ny bok av Kate Morton utan bara en ny utgåva med annan framsida¿ borde ha stått i informationen om boken.

  Boken är bra, men jag hade den ju redan i en äldre pocketutgåva

 2. Fantastisk bok
  Metha, 11 januari 2024

  Helt underbar bok. Den fångar en så totalt. Man får uppleva krigets fasor men det fanns också en härlig blandning av värme, drömmar och som livet är mest.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kate Morton