Frälsarkransen (e-bok) NY
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
strindbergserien (del 4)
Utgivningsdatum
2024-04-25
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137507828

Frälsarkransen E-bok

(8 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2024-04-25
139
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"... ruskigt spännande..."/Lotta Olsson, Dagens Nyheter

"Underhållning i toppklass!"/Anders Kapp, Kapprakt

"Frälsarkransen" är den fjärde delen i Kristina Ohlssons hyllade Strindbergserie. Nu drar det ihop sig till kräftpremiär på Hovenäset, och till sist har sommarvärmen kommit. Augusts stora dröm om att bli förälder har förverkligats, och han och Maria njuter av sin lilla familj på Kärleksvägen. Men så dyker en skugga ur Augusts förflutna oväntat upp. Någon i hans släkt verkar ha burit på en tung hemlighet.

Samtidigt skakas idyllen än en gång om när ett äldre par hittas förgiftade. De har bott på näset i femtio år och är väldigt omtyckta. Vem kan vilja dem så illa? Utredningen hamnar på Marias bord, men det är något som skaver i polisgruppen. Vad är det kollegan Ray-Ray döljer? Fallet visar sig ha en mörkare baksida än någon hade kunnat ana ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Frälsarkransen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. August Strindberg är en stjärna
    Nina Marie Embrin (Malmö), 22 maj 2024

    Böckerna on August Strindberg och personerna runt honom är väldigt bra och underhållande. Det känns nästan som man känner de olika personerna och att följa deras framfarter och äventyr är underhållande och spännande. Hoppas på fler böcker i denna serie.

  2. Bara plus
    Malin Björkman, 19 maj 2024

    Jag älskar Strindbergs serien. Spännande hela tiden, vill inte sluta läsa. Bra balans mellan att följa alla personer i boken. Hoppas det kommer fler i serien!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kristina Ohlsson