Också Annie (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (316.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Annie Lööf
Utgivningsdatum
2023-10-18
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137508054

Också Annie Ljudbok

(35 röster)  |  Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-10-18

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vid sidan av alla tuffa förhandlingar, publika sammanhang och svåra beslut händer livet. Där står också Annie - i tvivel, oro, prövningar och tacksamhet över att ens ha klarat sig. Har det varit värt det? I boken får vi följa med på nära håll genom både personliga och samhälleliga förändringar. Tonläget i den politiska debatten har förskjutits och det som tidigare var sunt förnuft har nu blivit kontroversiellt. Annie berättar om hur det känns att stå kvar när andra lämnar, att stå upp när motvinden blåser hårt och att stå ut när det rämnar på insidan. Annie Lööf har flera gånger varit nyckelspelare i svensk politik och är en av våra mest färgstarka och inflytelserika ledare. Som liberal, feminist och humanist har hon tagit hårda strider och mött såväl djup respekt som hot, hat och utstuderade mordplaner. Nu delar hon med sig av det som funnits under ytan, bakom rubrikerna och besluten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Också Annie. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant läsning
  -, 11 februari 2024

  Intressant läsning med en bra mix av personliga berättelser och professionella. Ett extra plus för att Annie själv gjort inläsningen.

 2. Annie - en fantastisk och intressant kvinna!
  -, 19 december 2023

  En väldigt bra och intressant bok! Förhoppningsvis finns det fler tjejer/ kvinnor som Annie orkar stå upp för alla människors rätt i maktens korridorer.

 3. Bra och läsvärd
  -, 17 december 2023

  Intressant och lärorik, hon visar att hon är som oss vanliga. Tycker också om att Annie läst in den själv.

 4. Vilken målinriktad medmänniska

  Tack Annie för ditt personliga värderingsfasta samhällsengagemang, läsning som berör.

 5. Fantastisk bok om kvinnligt ledarskap
  -, 2 november 2023

  Denna bok var fantastisk. En bok om kvinnligt ledarskap och en lärdom om hur man ska göra för att hantera kriser. Denna bok ger mig ytterligare respekt för Annie. Jag har alltid tyckt att det är häftigt att hon är så driven, engagerad och samtidigt fokuserad och självsäker. Det är en egenskap som jag anser är beundransvärd. Spoiler: Beskrivningen om hur hon tacklar att nästan dö själv i samband med hennes andra förlossning berörde mig djupt, till tårar till och med. Det visar verkligen vilken stark kvinna hon är. En riktig förebild.

 6. En politiker som bjuder på sig själv.
  - (Stockholm), 1 november 2023

  Annie Lööf berättar om hennes liv som politiker och med väl valda ord sätter hon punkt för hennes tid i rampljuset genom att ta med oss på hennes resa inne i riksdagshuset där hon kom in som 23-åring. Väldigt läsvärd. Annie läser själv.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna