Gör nytta : sju verktyg för livet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-10-10
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Katarina Jansson
ISBN
9789137508238

Gör nytta : sju verktyg för livet E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-10-10

Styckköp

134

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Personligt, inspirerande och rakt på sak när Arnold Schwarzenegger delar med sig av sin verktygslåda för ett meningsfullt liv.

Att Arnold Schwarzenegger blev världens bästa bodybuilder, världens bäst betalda filmstjärna och Kaliforniens guvernör var ingen slump. Alla dessa framgångar var resultatet av att han målmedvetet följde en vision och jobbade stenhårt för att uppnå den, samtidigt som han försökte leva efter rådet hans pappa gav honom: Gör nytta. Här hjälper Arnold dig att hitta visionen för vad du vill göra i livet och ger dig verktygen för att förverkliga den. Med exempel från sitt eget liv, både framgångar och misslyckanden, visar han dig hur du kan använda dessa verktyg för att göra vad du vill och framförallt, att göra nytta.

"Schwarzenegger skriver engagerande och personligt och med sitt karaktäristiska tonfall vilket gör det både roligt och enkelt att läsa boken. På samma gång ger han konkreta och användbara råd. Detta är en modern självhjälpsbok som ger inspiration till personlig utveckling."

BTJ, betyg 4 av 5
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Arnold Schwarzenegger