Skuggläge (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Strindbergserien (del 3)
Antal sidor
500
Utgivningsdatum
2023-11-16
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
180 x 110 x 33 mm
Vikt
282 g
SAB
Hc
ISBN
9789137508535
Skuggläge (pocket)

Skuggläge

(20 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2023-11-16
89
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Efter "Stormvakt" och "Isbrytare" är Kristina Ohlsson tillbaka med den tredje boken i den älskade Strindbergserien. Sommaren står i blom, havet glittrar och August har dragit i gång en stor bakningstävling på Hovenäset. Men så rullar plötsligt dimman in, och samtidigt skakas idyllen av att en man hittas hängd i ett hopptorn vid badplatsen. Dödsfallet väcker snabbt misstankar hos kriminalinspektören Maria Martinsson och hennes kollegor inom polisen. Vem är mannen och vad har fört honom till Hovenäset?

Utredningen leder dem bakåt i tiden till den förfärliga sommaren 1989 då Lydia Broman hittades mördad och styckad i sitt hem på Hovenäset.

Dömdes verkligen rätt gärningsman den gången? Och hur långt är de som vill att det förflutnas hemligheter ska få vara i fred beredda att gå?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skuggläge
 2. +
 3. Isbrytare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Isbrytare av Kristina Ohlsson (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Skuggläge. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande story i härlig västkustmiljö
  - (Stockholm), 20 februari 2024

  Spännande story. Komplexa personligheter i kombination med hemligheter och brott från förr samt trovärdig och väl beskriven miljö. En bok väl värd att läsa!

 2. Spännande men inte trovärdig
  Lars Pettersson (Timrå), 12 januari 2024

  Spännande men inte trovärdig! Hur kan ett barn tro ändå till vuxen ålder att han har begått ett brott som det i boken? Det barnet måste vara totalt utan logik och tänkande! Spännande om man inte störs för mycket av den otroliga intrigen

 3. Väldigt bra
  Göran Wall, 10 december 2023

  Tycker att Kristina skriver väldigt bra. Har läst de flesta av hennes böcker och det känns alltid bra att börja på en ny bok av henne. Denna gjorde mig absolut inte besviken. Mycket bra handling.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Kristina Ohlsson