Tyra (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (334.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sagan om Valhalla (del 6)
Inläsare
Charlotta Jonsson
Utgivningsdatum
2024-02-07
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137508931

Tyra Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-02-07

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den efterlängtade återkomsten! Åtta år efter "Estrid", den femte boken i Johanne Hildebrandts hyllade serie "Sagan om Valhalla", återvänder vi till vikingatidens fascinerande och dramatiska värld. Intrigerna och striderna mellan maktens män och kvinnor fortsätter att rasa. Och i centrum står en tioårig flicka, Tyra. Estrids dotter som hon födde i det fördolda efter tiden som fånge hos Anundsätten och som hon lämnade bort till de fattiga bönderna Brodde och Anna. Estrid ligger svårt sjuk i sitt hem. Sigrid beslutar sig för att föra henne till Kungsgården för vård, i misstanke om att Estrids make Jarl Ulf har förgiftat henne. Från den medtagna Estrid får Sigrid vetskap om den okända dottern och skickar en grupp hirdmän för att hämta hem flickan. Ledare är den unge hirden Varg, som i skam och vanära fördrivits från den mäktige hövdingen Torkels hird. Varg och hans män finner snart Tyra, blott dagar innan hon ska giftas bort med den gamle Holme, och påbörjar färden åter till Kungsgården. Men Varg anar inte vilka faror som lurar på vägen och vilken betydelse Tyra har i maktspelet mellan de nordiska kungaätterna. Och Tyra visar sig besitta krafter som går bortom det mänskliga.

Pdf på persongalleri och ordlista - mejla till info@bonnieraudio.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tyra. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Äntligen!
    -, 5 april 2024

    Trodde inte att det skulle bli fler böcker i Johanne Hildebrandts serie. Så när jag upptäckte boken om Tyra blev jag förvånad. Men glad och förväntansfull. Efter att ha lyssnat färdig kan jag bara säga, fantastisk!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johanne Hildebrandt