Hildur (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (318.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hildur-serien (del 1)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2023-12-01
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Marjut Hökfelt
ISBN
9789137508955

Hildur Ljudbok

(115 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-12-01

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Island möter Finland i en ny, bästsäljande deckarserie av Satu Rämö!

Hildur Rúnarsdóttir är chefen för enheten för försvunna barn på Island. I ett försök att glömma sin traumatiska barndom varvar hon utredningsarbetet med att surfa på Islands kyliga vågor. Dessutom har hon en gåva som sätter henne i en klass för sig - förmågan att känna när tragedier närmar sig. Hör det samman med det som inträffade för 25 år sedan?

Till sin hjälp har hon Jakob Johanson, en polis som reser från Finland för att samarbeta med Hildur. När Jakob inte jobbar stickar han isländska tröjor. Enligt honom är stickning precis som livet självt: Förutsägbart, men kaotiskt.

I berättelsens början sker en lavin i Västfjordarna, och en man hittas död i ruinerna av ett hus. Men det är inte lavinen som har satt punkt för hans liv - man upptäcker att han har ett snitt i halsen. Hildur och Jakob tvingas snabbt inse att det förtrollande landskapet döljer mörka hemligheter. De måste kämpa för att försöka lösa gåtan innan mördaren slår till igen.

I Finland har Hildur redan sålt i mer än 150 000 exemplar. Bok två, Rosa & Björk, kommer hösten 2024 och bok tre, Jakob, i början av 2025.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hildur. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra deckare
    Rosie , 27 april 2024

    Spännande bok och handlingen är så att man vill veta mer , tycker om språket.Kommer definitivt hålla utkik efter fler böcker av denna författare

  2. Bra
    AJ/Nettan, 7 mars 2024

    Denna författare passar mig, trevligt sätt att skriva och spännande, bra uppläsare.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Satu Rämö