Upphovsrätt och internationell privaträtt (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
394
Utgivningsdatum
2001-10-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts juridik AB
Originaltitel
Upphovsrätt och internationell privaträtt
Dimensioner
222 x 153 x 30 mm
Vikt
620 g
SAB
Oeaea,Oeala
ISBN
9789139008262
Upphovsrätt och internationell privaträtt (inbunden)

Upphovsrätt och internationell privaträtt

Inbunden Svenska, 2001-10-01
759
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Under de senaste årtiondena har en snabb utveckling mot en global marknad för upphovsrättsligt skyddat material ägt rum. Upptaganden av dataprogram och databanker bland de skyddade verken har accentuerat denna utveckling. Genom tillkomsten av Internet och www (World Wide Web) har frågor kommit att ställas inför vilka de traditionella nationella och internationella lösningarna framstår som otillräckliga. För den rättsliga analys som krävs i denna situation, där lokaliseringen av upphovsrättsintrång redan i dag vållar stora svårigheter, har den internationella privaträttens principer kommit att få allt större betydelse. Denna framställning är den första svenska monografi som spänner över de båda områdena.

Boken vänder sig till praktiker inom detta snabbt växande fält samt till teoretiker och studerande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Upphovsrätt och internationell privaträtt
  2. +
  3. Vägen till Nürnberg : en berättelse om familjehemligheter, folkmord och rättvisa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vägen till Nürnberg : en berättelse om familjeh... av Philippe Sands (storpocket).

Köp båda 2 för 808 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stig Strömholm

Övrig information

Under de senaste årtiondena har en snabb utveckling mot en global marknad för upphovsrättsligt skyddat material ägt rum. Upptaganden av dataprogram och databanker bland de skyddade verken har accentuerat denna utveckling. Genom tillkomsten av Internet och www (World Wide Web) har frågor kommit att ställas inför vilka de traditionella nationella och internationella lösningarna framstår som otillräckliga. För den rättsliga analys som krävs i denna situation, där lokaliseringen av upphovsrättsintrång redan i dag vållar stora svårigheter, har den internationella privaträttens principer kommit att få allt större betydelse. Denna framställning är den första svenska monografi som spänner över de båda områdena. Boken vänder sig till praktiker inom detta snabbt växande fält samt till teoretiker och studerande.