Molntjänster : juridik, affär och säkerhet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2013-10-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts Juridik AB
Dimensioner
215 x 145 x 10 mm
Vikt
293 g
SAB
Bv:oe
ISBN
9789139017134

Molntjänster : juridik, affär och säkerhet

Häftad,  Svenska, 2013-10-15
1065
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vilka juridiska hinder eller begränsningar finns för företag som vill köpa eller börja leverera molntjänster? Om en tvist uppstår mellan en svensk molntjänstköpare och en utländsk leverantör: vilket lands lag ska tillämpas och vilka domstolar får avgöra tvisten? Går det att köpa molntjänster och fortfarande agera i förenlighet med Sveriges och EU:s personuppgiftslagstiftning? Vem äger data som lagras i molnet? Hur bör molntjänstavtal skrivas som skapar förutsättningar för att uppnå kommersiella och andra mål med köp eller försäljning av molntjänster?

I ?Molntjänster. Juridik, affär och säkerhet? besvarar och diskuterar Tobias Edvardsson och David Frydlinger dessa och en rad andra frågor. I ett särskilt avsnitt behandlas även Big Data. Boken är tänkt att användas praktiskt av alla som får till uppgift att hantera juridiska frågor rörande molntjänster. I boken redovisas en metod som gör det möjligt att på basis av såväl teknisk som kommersiell förståelse av molntjänster hantera flertalet av de juridiska utmaningar som molntjänster aktualiserar för företag och andra organisationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Molntjänster : juridik, affär och säkerhet
  2. +
  3. AI för nybörjare : Allt du behöver för att komma i gång med artificiell intelligens

De som köpt den här boken har ofta också köpt AI för nybörjare : Allt du behöver för att komm... av Johan Falk (häftad).

Köp båda 2 för 1184 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna