Sveriges Rikes Lag 2014 (klotband) (inbunden)

Sveriges Rikes Lag 2014 (klotband)

(21 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-01-17

Slutsåld

En systematiskt bearbetad sammanställning av svensk lagstiftning med gällande lagar, förordningar, EU-förordningar och andra författningar. Hänvisningar görs till förarbeten, författningar och avgöranden från sammanlagt sju domstolar, nämligen EU-domstolen, Högsta domstolen, Högsta förvaltningsdomstolen (tidigare Regeringsrätten), Marknadsdomstolen, Arbetsdomstolen, Migrationsöverdomstolen samt Europadomstolen. Författningsregistret och det utförliga sakregistret underlättar sökandet i lagboken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sveriges Rikes Lag 2014 (klotband). Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. snabb leverans men ingen lagboks-app!
  Johannes C, 25 februari 2015

  Lagboken var mycket billig och skickades iväg snabbt och kom fram på en gång. Men man hade kunnat vara tydligare i annonsen med att den elektroniska lagboken i app-form inte ingick i detta köp.

 2. Intressant
  Ludde, 1 februari 2015

  Jag jobbar inte själv med juridik men tycker att boken är lätt att hitta när man har satt sig in i upplägget. Tycker den är intressant att söka i den för att man får reda på lagar som man aldrig har hört talas om eller ens trodde fanns.

 3. Bästa lagboken för juridisk utbildning!
  Marianne Bergman, 19 februari 2014

  Bästa lagboken av de som finns att välja bland. Glöm inte att även köpa till registerflikar för att lättare och snabbare hitta i den.

Visa alla 3 recensioner